Κοντά στον άνθρωπο με σεβασμό και συνέπεια.

 

2106095955

6977212042

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ

 

Υπηρεσίες μας
Υπηρεσίες μας

Οργάνωση τελετής Κηδείας Τέλεση μνημοσύνων Ανθοστολισμοί Αποτέφρωση – Καύση σορού Επαναπατρισμός νεκρών
Εκταφή σορού Μεταφορά σωρού στο εξωτερικό

Πληροφορίες
Τελετές
Τελετές

Χρήστος Γκρέκας

Πληροφορίες
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

Η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση. Το γραφείο μας, σεβόμενο πλήρως τις επιθυμίες σας, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου

Πληροφορίες
ΤΕΛΕΤΕΣ
Τελετές
Τα γραφεία τελετών Χρήστου Γκρέκα δραστηριοποιούνται στο χώρο των πένθιμων τελετών από το 1955 με έδρα την Αθήνα , με σεβασμό και συνέπεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει κάθε οικογένεια. Καθορίζουμε την ημέρα και ώρα της κηδείας. Μεταφέρουμε με ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα τη σορό, από τον τόπο θανάτου στον ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου ή στο νεκροτομείο, εφόσον χρειαστεί νεκροψία.
ΤΕΛΕΤΕΣ
Οργάνωση Κηδειών
Φροντίζουμε για την ετοιμασία και τον καλλωπισμό της σορού με εξειδικευμένο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε τον ανθοστολισμό του φέρετρου με άνθη της επιλογής σας Διευθετούμε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά στην έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις.
ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΚΡΕΚΑΣ
Μνημόσυνα
Tα γραφεία τελετών Χρήστου Γκρέκα συμπαραστέκονται δίπλα στην οικογένεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αξιοποιώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια με την πολύχρονη εμπειρία τους, ώστε να οργανώσουν την Θρησκευτική Τελετή με τρόπο ουσιαστικό και άκρως επαγγελματικό.
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη διοργάνωση τελετών κάθε κατηγορίας. Βρισκόμαστε στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια μιας τόσο δύσκολης στιγμής, παρέχοντας λύσεις και προβλέποντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Αισθανθείτε ασφαλείς και ήρεμοι γιατί όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Από το 1955 στην οργάνωση των επικήδειων τελετών, είμαστε δίπλα σας να σας ενημερώσουμε άμεσα και υπεύθυνα για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, όπως και για τις διαθέσιμες επιλογές που μπορείτε να έχετε σε κάθε τύπο πένθιμης τελετής.

Τελετές Γκρέκας
Διαθέτουμε προσωπικό εκφοράς της σορού . Διαθέτουμε νεκροφόρα οχήματα για τη νεκρώσιμη πομπή. Αναγγέλλουμε το γεγονός της κηδείας στις εφημερίδες που θέλετε. Εκτυπώνουμε και θυροκολλούμε τα αγγελτήρια της κηδείας. Διευθετούμε την μεταφορά των παρευρισκόμενων από και προς το νεκροταφείο, μισθώνοντας πούλμαν, εντός ή και εκτός Αττικής για την περίπτωση του επαναπατρισμού. Διαθέτουμε μία μεγάλη & ποιοτική γκάμα φέρετρων. Παραγγέλνουμε και μεταφέρουμε τα άνθινα στέφανα της κηδείας.

Γραφείω Τελετών
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΡΕΚΑΣ
Οργάνωση Κηδειών Μνημόσυνα
Διεύθυνση

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ
151 26 Τ.Κ.

2106095955
webulk

Webulk Web design and hosting