ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ , 6977212042
Κοντά στον άνθρωπο με σεβασμό και συνέπεια
Τελετές Γκρέκας
Η καύση νεκρών από τα γραφεία τελετών Χρήστου Γκρέκα. Το Γραφείο μας αναλαμβάνει με ασφάλεια και συνέπεια όλη την διαδικασία της αποτέφρωσης η οποία επί του παρόντος ολοκληρώνεται εκτός Ελλάδος σε χώρες που διαθέτουν τις απαραίτητες υποδομές. Με υπευθυνότητα μεταφέρουμε τη σορό του αγαπημένου σας προσώπου και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών, που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της καύσης αποτέφρωσης.

Αποτέφρωση
Αποτέφρωση

Η αποτέφρωση νεκρών στην Ελλάδα. Σε λειτουργία θα τεθεί το πρώτο αποτεφρωτήριο από ιδιωτική εταιρεία στην Ελλάδα συγκεκριμένα στη Ριτσώνα της Εύβοιας. Είναι ένα ιστορικό γεγονός το ότι θα έχουμε ένα κέντρο αποτέφρωσης νεκρών και μετά από 2 000 χρόνια θα γίνουν ξανά αποτεφρώσεις στη χώρα που ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένες. Το κόστος της διαδικασίας υπολογίζεται πολύ φθηνότερο ,για να αποτεφρωθεί μία σορός στη γειτονική Βουλγαρία.

Πληροφορίες
Η αποτέφρωση
Η αποτέφρωση

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Στις 15 Μαρτίου του 2006, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα, η Χώρα μας εφάρμοσε και ακολούθησε την κοινή Νομοθεσία των Χωρών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την αποτέφρωση των νεκρών, ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε ημεδαπούς ή αλλοδαπούς. Πολίτες της Ελλάδος, οι οποίοι δεν επιθυμούν το έθιμο της ταφής, λόγω των θρησκευτικών τους παραδόσεων, για μετά Θάνατον καύση. Η καύση πραγματοποιείται από το 2019 στην Ελλάδα και για όσους επιθυμούν και στο εξωτερικό.

Πληροφορίες
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

Η επιλογή της εξόδιας διαδικασίας είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση. Το γραφείο μας, σεβόμενο πλήρως τις επιθυμίες σας, στηρίζει την όποια επιλογή σας και αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου

Πληροφορίες
40ήμερα μνημόσυνα, 6μηνα, Ετήσια, Τριετή ,Ταφές & Εκταφές, Ανθοστολισμοί εκκλησίας, Τοιχοκολλήσεις αγγελτηρίων θανάτου, Ανάληψη όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών

ΤΕΛΕΤΕΣ
Τελετές
Τα γραφεία τελετών Χρήστου Γκρέκα δραστηριοποιούνται στο χώρο των πένθιμων τελετών από το 1955 με έδρα την Αθήνα , με σεβασμό και συνέπεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει κάθε οικογένεια. Καθορίζουμε την ημέρα και ώρα της κηδείας. Μεταφέρουμε με ιδιόκτητα νεκροφόρα οχήματα τη σορό, από τον τόπο θανάτου στον ψυκτικό θάλαμο του κοιμητηρίου ή στο νεκροτομείο, εφόσον χρειαστεί νεκροψία.
ΤΕΛΕΤΕΣ
Τελετές και Μνημόσυνα
Φροντίζουμε για την ετοιμασία και τον καλλωπισμό της σορού με εξειδικευμένο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε τον ανθοστολισμό του φέρετρου με άνθη της επιλογής σας Διευθετούμε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία που αφορά στην έκδοση της άδειας ταφής και των ληξιαρχικών πράξεων θανάτου. Αναλαμβάνουμε τη διακόσμηση της εκκλησίας με όμορφες και ποιοτικές ανθοσυνθέσεις.
ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΚΡΕΚΑΣ
Μνημόσυνα
Tα γραφεία τελετών Χρήστου Γκρέκα συμπαραστέκονται δίπλα στην οικογένεια και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αξιοποιώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια με την πολύχρονη εμπειρία τους, ώστε να οργανώσουν την Θρησκευτική Τελετή με τρόπο ουσιαστικό και άκρως επαγγελματικό.
Τελετές Γκρέκας
Το Γραφείο μας αναλαμβάνει τη μεταφορά σορού από και προς την επαρχία, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Στην περίπτωση που επιθυμία του εκλιπόντα ή των συγγενών του είναι ο ενταφιασμός στη γενέτειρα και όχι στον τόπο διαμονής, το γραφείο μας μπορεί να διεκπεραιώσει όλες τις σχετικές διαδικασίες. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σορού και τη διεξαγωγή της τελετής σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος. Μπορούμε, επίσης, να αναλάβουμε τη μεταφορά σορού από την Ελλάδα στο εξωτερικό.


Μεταφορά σορού, οστών και τέφρας απευθυνθείτε στο γραφείο μας και για τον επαναπατρισμό της σορού από οποιαδήποτε χώρα προς την Ελλάδα.

Διαθέτουμε την δυνατότητα οδικής μεταφοράς , όπου είναι εφικτό , αλλά και αεροπορικής ή ακτοπλοϊκής εάν η απόσταση είναι μεγάλη.

Συνεργαζόμαστε με διεθνείς οίκους τελετών από όλο τον κόσμο . Εσείς μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε οτιδήτοπε αφορά την μεταφορά της σωρού καθώς και τις υπόλοιπες διαδικασίες . Θέλουμε να προσφέρουμε ασφάλεια και συνέπεια ακόμα και στις πιο ευάλωτες στιγμές σας.
Τελετές Γκρέκας
Διαθέτουμε προσωπικό εκφοράς της σορού. Διαθέτουμε νεκροφόρα οχήματα για τη νεκρώσιμη πομπή. Αναγγέλλουμε το γεγονός της κηδείας στις εφημερίδες που θέλετε. Εκτυπώνουμε και θυροκολλούμε τα αγγελτήρια της κηδείας. Διευθετούμε την μεταφορά των παρευρισκόμενων από και προς το νεκροταφείο, μισθώνοντας πούλμαν, εντός ή και εκτός Αττικής για την περίπτωση του επαναπατρισμού. Διαθέτουμε μία μεγάλη & ποιοτική γκάμα φέρετρων. Παραγγέλνουμε και μεταφέρουμε τα άνθινα στέφανα της κηδείας.

Τελετές Γκρέκας
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά της σορού σε Ελλάδα και εξωτερικό με απόλυτη φροντίδα και αξιοπρέπεια

Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια την κηδεία του εκλιπόντος ανθρώπου σας και να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη και επιθυμία σας σχετικά με την τελετή.
Γραφείω Τελετών
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΡΕΚΑΣ
Οργάνωση Κηδειών Μνημόσυνα
Διεύθυνση

ΠΕΝΤΕΛΗΣ 80, ΜΑΡΟΥΣΙ
151 26 Τ.Κ.

2106095955
6977212042
webulk

Webulk Web design and hosting